• Verhuur

 • Don Bosco is een fantastische plek om een kinderfeestje te vieren en om onvergetelijke schoolreisjes te organiseren. Don Bosco wordt buiten de reguliere openingstijden verhuurd aan leden.

  Je wilt Don Bosco huren?

  De kosten voor het afhuren van de speeltuin zijn 100 euro voor een dagdeel (minder dan 5 uur) en 175 euro voor een dag (meer dan 5 uur). De huurder betaalt 100 euro borg. Het openen en sluiten spreken we van te voren af, de eindtijd is uiterlijk 22.00 uur. De schoonmaak wordt gedaan door de huurder en valt binnen de tijd dat de speeltuin gehuurd wordt (vandaar dat een dagdeel vijf uur is).

  Wie mag huren?

  De speeltuin wordt alleen verhuurd aan scholen en aan leden van Don Bosco. Om de speeltuin te mogen afhuren moeten de kinderen al het hele seizoen lid zijn van Don Bosco. Voor het seizoen van 2017 geldt dus dat de kinderen al vanaf 2016 lid zijn.

  Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de speeltuin vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar verhuur@speeltuindonbosco.nl. Het is mogelijk om Don Bosco een dag(deel) te huren (ochtend, middag, avond) maar ook huur in de ochtend vóór openingstijden is mogelijk. Houdt er dan wel rekening mee dat huur alleen mogelijk is tot uiterlijk 13.15 uur. 

  Feestjes tijdens openingstijden

  Tijdens de gewone openingstijden kan iedereen zonder extra kosten een verjaardagsfeestje of klassenfeestje vieren. We verzoeken je dan een tafel op het veld te kiezen om met de kinderen te zitten (in plaats van op het terras). Voor uitgenodigde kinderen die geen lid zijn, wordt het gewone entreebedrag geheven.

  Wil je iets meenemen om het feest compleet te maken, bijvoorbeeld een taart, dat mag! Zolang het maar niet alcoholisch is. Het is tijdens openingstijden niet toegestaan om alcohol te nuttigen. Als je je kinderfeestje of klassenfeestje bij ons komt vieren willen we dat graag van te voren van je vernemen. Wij kunnen dan zorgen dat er genoeg ijs, chips e.d in huis is en eventueel voor een extra vrijwilliger achter de bar zorgen. Bovendien kunnen we dan contact opnemen als het weer een feest in Don Bosco niet toelaat! 

  Voor scholen, kinderdagverblijven of buiten schoolse opvang:

  Wilt u bij ons langskomen? Neem voor de voorwaarden daarvan even contact met ons op via verhuur@speeltuindonbosco.nl.

  Kan ik nu al huren voor seizoen 2018?

  Tot 1 februari 2018 kan je de speeltuin huren, houdt er wel rekening mee dat na sluiten van het seizoen op 29 oktober, dat veel toestellen een winterslaap maken. Op 1 februari wordt het rooster voor 2018 bekend. Tot die tijd is huren na 1 februari nog niet mogelijk. Wil je voor 1 februari 2018 huren? Stuur dan een mail naar verhuur@speeltuindonbosco.nl of vul onderstaand formulier in en je weet heel snel of jouw favoriete datum nog beschikbaar is.

  Meer informatie?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ramon van Biezen via verhuur@speeltuindonbosco.nl.

  Het bankrekeningnummer van Don Bosco is: NL48INGB0000232732

   

 • Aanvraagformulier huur speeltuin Don Bosco

  Send