• Verhuur

 •  

  WEGENS BEPERKENDE MAATREGELEN IS HET TOT NADER ORDER NIET MOGELIJK OM DE SPEELTUIN TE HUREN

   

  Don Bosco is een fantastische plek om een kinderfeestje te vieren. Vanaf 1 juli is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren tijdens openingstijden. Het huren van de speeltuin voor privé gebruik is dit seizoen niet mogelijk. 

  Feestjes tijdens openingstijden

  Tijdens de gewone openingstijden kan iedereen zonder extra kosten een verjaardagsfeestje of klassenfeestje vieren. We verzoeken je dan een plek op het veld te kiezen om met de kinderen te zitten op picknickkleden o.i.d. (in plaats van op het terras). 

  Wil je iets meenemen om het feest compleet te maken? Bij een feest hoort nou eenmaal taart, dus dat mag je zeker meenemen, ook mag je andere hapjes en drankjes meenemen. Helaas is het NIET toegestaan om een extern persoon of organisatie in te huren tijdens openingstijden (clown, schminken en andere vormen van vermaak die door een extern persoon worden ontwikkeld is niet toegestaan). Dit om enige teleurstelling bij de kinderen die geen onderdeel zijn van het feestje te voorkomen. Tevens zijn alcoholische dranken verboden.

  Als je je kinderfeestje of klassenfeestje bij ons wilt komen vieren willen we dat graag van te voren van je vernemen. Wegens het maximaal toegestane personen in de speeltuin, behoudt het bestuur zich het recht toe om een feestje niet in de speeltuin toe te staan. Dit om de overschrijving van het toegestane aantal mensen te voorkomen. Meldt je feestje aan via postvoor@speeltuindonbosco.nl.

  Voor scholen, kinderdagverblijven of buiten schoolse opvang:

  Wilt u bij ons langskomen? Neem voor de voorwaarden daarvan even contact met ons op via verhuur@speeltuindonbosco.nl.

  Kan ik nu al huren voor seizoen 2021?

  Helaas is dit nog niet mogelijk. Vanaf 1 januari kan je jouw aanvraag voor huren in 2021 aan ons weer doorgeven. 

  Meer informatie?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ramon van Biezen via verhuur@speeltuindonbosco.nl.

  Het bankrekeningnummer van Don Bosco is: NL48INGB0000232732

   

 • Aanvraagformulier huur speeltuin Don Bosco

  Send